Адреса:

Качанички пат бр. 140,
Индустриска Зона Визбегово,
1000 Скопје, Македонија

Контакт:

Телефон:
+389 2 2650 100
+389 2 2650 600
+389 2 2650 700
+389 70 264 444

Факс:
+389 2 2650 111

Е-пошта:
operator@sunilens.com.mk
sunilens@t-home.mk

Контактирајте не за повеќе информации:

Пополнете ја контакт формата подоле, јавете ни се на некои од телефонските броеви или
испратете ни е-порака на operator@sunilens.com.mk.    Достава на прехранбени суровиниЕко услуги за собирање на отпадни масла за јадењеОпшти информации


    директна препоракаинтернет пребарувањесоцијални медиумиТВпечатени медиумидруго


    полињата означени со * се задолжителни.

    Нашиот тим ќе ви достави понуда или одговор на вашите прашања во рок од 24 часа.