МАЈОНЕЗ И КЕЧАП

МАЈОНЕЗ

majonez1

Пакување: 5 лит. пластична амбалажа
Бренд: Дијамант
Потекло: Србија

Деликатес мајонезот на Дијамант е произведен без конзерванси според традиционални рецепти од висококвалитетно сончогледово масло, свежи јајца и додатоци кои му даваат специфични својства и одличен вкус. Дијамант мајонезот го користат нашите клиенти од хорека индyстријата како додаток во своите крајни прехранбени производи. Овој производ е одлично прифатен на македонскиот пазар со голема тенденција на раст во потрошувачката.

КЕЧАП

kecap

Пакување: 5 лит. пластична туба
Бренд: Дијамант
Потекло: Србија

Кечапот на Дијамант е направен од квалитетен доматен концентрат. Доматот се нарекува “плод на рајот” бидејќи содржи витамин Ц, фолна киселина и ликопен кој е еден од најмоќните антиоксиданси. Покрај тоа, ликопенот се спротивставува на сите третмани за време на готвењето и ги задржува своите корисни ефекти. Со прекрасен вкус и одличен квалитет, овој производ се користи како прелив во хорека индустријата и има големо значење во креирањето на задоволство и позитивна перцепција кај крајните потрошувачи.