ПРОИЗВОДИ

ТРАДИЦИЈА НА КВАЛИТЕТ И ИСКУСТВО

Нашата цел е да го подобриме вашиот бизнис, да ви го олесниме процесот на производство и да ви овозможиме да ја зголемите побарувачката за вашите артикли. Преку нашето 25 годишно искуство, посветеност и професионалност во трговијата со прехранбени суровини и полупроизводи, нашата визија е да ви помогнеме да креирате континуирано задоволство кај вашите потрошувачи и да им понудите поголема вредност преку одличен вкус, боја, волумен, изглед и арома на вашите прехранбени производи.

ДИРЕКТНА ДОСТАВА ДО ВАШАТА ЛОКАЦИЈА

Вашите потреби ни се најважни и затоа вршиме брза, директна и навремена достава на индустриски маргарини, растителни масла и масти, брашно, сусам и други суровини кои одговараат на вашите работни техники, навики и производни циклуси.

Не грижете се за вашите набавки, нашиот тим е тука за вас со динамика на редовна и сигурна достава според вашите потреби директно до вашата локација на дневно, неделно или месечно ниво.

НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ ЗА СУРОВИНИ СО ДОКАЖАН КВАЛИТЕТ

Суниленс ви нуди најповолни цени преку директно застапништво на познати прехранбени суровини произведени од страна на искусни и реномирани компании како Дијамант АД и Мастер Мартини. Ние не практикуваме набавка преку посредници бидејќи ваквиот начин на работа не овозможува квалитет и пристапни цени во нашиот систем на дистрибуција.

ПРИГОТВУВАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ СО ПОСЕБНА ЖЕЛБА И ЗАДОВОЛСТВО

Суниленс е генерален застапник на индустриската програма на Дијамант АД