Еко-хуманитарен проект „Рециклирај и донирај“: Собирање на отпадно масло за јадење од домаќинствата

Рециклирај и донирај: Собирање на отпадно масло од домаќинства
08/11/2017
Еко-едукативен проект: „Учиме за собирање и рециклирање на отпадно масло за јадење“
13/11/2017

„Рециклирај и донирај“ е еко хуманитарен проект кој го спроведуваме заедно со Здружението Љубезност, во рамките на нашиот систем за собирање на отпадно масло од домаќинствата.

Секое домаќинство што ќе собере 3 литри отпадно масло за јадење, ќе добие половина литар Дијамант сончогледово масло со можност да го донира до социјално загрозени семејства преку Љубезност. Доколку сакате да се приклучите во оваа еко акција, пополнете ја контакт формата на нашата веб страна или контактирајте не на 070 264 444; 02/2650-100; 02/2650-600 и веднаш ќе ви доставиме соодветен сад за собирање на отпадно масло. Погледнете ја галеријата подолу.