Еко-хуманитарната акција „Рециклирај и донирај“ на Утринска на Телма

Јавна дебата: „Дали го селектираме отпадот во нашите домови?“ – Европската недела за помалку отпад
01/12/2017
Ви требаат само 2 минути да се вклучите во една нова еко акцијa
01/12/2017

Погледнете го нашето гостување во Утринска на Телма каде разговаравме за еко хуманитарната акција „Рециклирај и донирај“. Доколку сакате да се приклучите во оваа еко акција за собирање на отпадно масло, пополнете ја контакт формата на нашата веб страна или контактирајте не на 070 264 444; 02/2650-100; 02/2650-600.

#отпадномаслозајадење #обновливаенергија #рециклирајидонирај