ШТО Е ОТПАДНО МАСЛО, КАКО СЕ СОБИРА И РЕЦИКЛИРА?

Зошто рециклирањето е важно за нас и животната средина?
23/11/2018
Економијата врти круг за спас на околината
26/12/2018

Што е отпадно масло за јадење и колку е штетно за природата? Како се собира и рециклира овој отпад во обновлива енергија? Како може и вие да се вклучите во нашиот еко систем за собирање на отпадно масло достапен низ цела Македонија?

Погледнете го најновото видео на Здружението Рефлексија од Струмица кое одлично ја прикажува оваа важна еколошка тема за нашето општество.

Приклучете се во нашиот еко систем и почнете да собирате отпадно масло за да ја заштитиме природата и да создадеме еколошки одржливо општество.