„РЕЦИКЛИРАЈ И ДОНИРАЈ“ НА МАКЕДОНИЈА ДЕНЕС НА ТВ 24

Собрани 1200 кг отпадно масло, продолжува акцијата „Рециклирај и донирај“
30/05/2018
Искористеното масло не е отпад туку суровина за биодизел
11/06/2018

Погледнете го нашето гостување во емисијата „Македонија денес“ каде разговаравме за позитивните еколошки резултати од еко хуманитарната акција „Рециклирај и донирај“. Досега се собрани над 1200 кг. отпадно масло од домаќинствата и се направени над 100 лит. донации на сончогледово масло до социјално загрозени семејства преку ЗГ „Љубезност“. Во проектот се вклучи и организацијата „Порака Неготино“ за унапредување на еколошките навики во нашето општество како и реализација на хуманитарни цели.

Доколку сакате да се приклучите во оваа еко акција за собирање на отпадно масло, пополнете ја контакт формата на нашата веб страна или контактирајте не на 070 264 444; 02/2650-100; 02/2650-600.