ЕКО-ХУМАНИТАРЕН ПРОЕКТ „РЕЦИКЛИРАЈ И ДОНИРАЈ“ – ВИДЕО ПРИЛОГ НА МРТВ

Доделување на благодарници до персоналот во градинките „Орце Николов“ и Корчагин“ за одличната еко соработка
04/07/2018
Колку е штетно отпадното масло по нашето здравје и животната средина?
10/09/2018

Како напредува новиот систем за собирање на отпадно масло од домаќинствата и колкави количини на отпадно масло се собрани од граѓаните? Колку сончогледово масло е донирано преку Љубезност до социјално загрозени семејства преку „Рециклирај и донирај“? Погледнете го видео прилогот да дознаете повеќе за позитивните резултати од нашите еколошки проекти за собирање и рециклирање на отпадно масло.

Доколку сакате да се приклучите во нашиот систем за собирање на отпадно масло, пополнете ја контакт формата на нашата веб страна или контактирајте не на 070 264 444; 02/2650-100; 02/2650-600.